Verificare AWB Nemo

Verificare AWB Nemo Express

 

Nemo Express este una dintre cele mai importante companii de curierat din România. Utilizatorii platformei logistice Ecolet trimit colete cu acest curier. Aflați cum verifică expeditorul și destinatarul AWB-ul Nemo Express și cum verifică starea actuală a coletului.

 

Cum pot trimite un colet prin curieratul Nemo Express?

 

Dacă doriți să trimiteți un colet prin curierat Nemo Express, conectați-vă mai întâi la contul dumneavoastră de client.  Dacă nu aveți încă un cont, vă reamintim că autentificarea pe platforma logistică Ecolet este

  • gratuit
  • rapid
  • fără declararea numărului de pachete 

După înregistrare, veți avea acces la panoul de clienți, unde puteți verifica prețurile coletelor și compara Nemo Express cu ofertele altor curieri. Important este că sistemul nostru vă oferă prețul complet, actual, pentru ziua respectivă, care este calculat instantaneu în funcție de datele pe care le introduceți în formularul de comandă. 

Prețul final al serviciului include, de asemenea, servicii suplimentare opționale, pe care le alegeți atunci când completați comanda.  Puteți compara cu ușurință ofertele de la diferiți curieri și, dacă Nemo Express este cea mai bună alegere pentru dumneavoastră, faceți clic pe oferta marcată cu logo-ul curierului. 

Creați un cont acum

și vedeți cât de ușor și convenabil este.

 

Cum pot urmări expedierile Nemo Express după numărul AWB?

 

Un număr AWB este un identificator individual pentru un colet, atribuit de către compania de curierat. Un număr AWB însoțește coletul pe drumul de la expeditor la destinatar.

Dacă ați plasat și plătit comanda, imprimați acest document/awb și lipiți-l pe colet. Pe acest document se află numărul AWB al coletului. Acesta este numărul pe care îl veți folosi pentru a verifica unde se află coletul dumneavoastră.

 

Verificați numărul AWB Nemo Express pe site-ul Ecolet

 

Aveți un număr de AWB Nemo Express? Verificați cu ușurință starea actuală a coletului dvs. pe pagina dedicată de urmărire

Nu este nevoie să vă conectați, iar dacă îi dați destinatarului numărul AWB Nemo Express, acesta poate verifica singur în orice moment unde se află pachetul. 

Notă importantă: numărul AWB va fi activat numai după ce coletul a fost transferat la unitatea de sortare sau la depozitul companiei de curierat. Prin urmare, dacă, după ce ați introdus numărul AWB pe pagina de urmărire, primiți un mesaj care vă anunță că nu există un astfel de transport, nu vă faceți griji. Verificați din nou peste o oră sau două. 

Ori de câte ori aveți îndoieli sau întrebări, consultanții noștri sunt la dispoziția utilizatorilor înregistrați ai platformei logistice Ecolet: contactați-ne.

 

Mai multe informații despre compania de curierat Nemo Express

 

Marca Nemo Express a fost înființată în 2002 ca o alternativă la serviciile poștale oficiale. Cunoștințele și experiența fondatorilor, combinate cu o ofertă structurată în mod realist, au contribuit la creșterea rapidă a companiei. NemoExpress a dezvoltat rapid o rețea națională de livrare, acoperind 100% din România. Compania se bazează pe o infrastructură și o flotă de transport moderne, pe care le îmbunătățește în mod constant.

 

Ce este platforma logistică Ecolet?

 

Ecolet este un site web inovator pentru trimiterea online de colete de curierat. Dacă doriți să comparați rapid și fiabil ofertele celor mai populare companii de curierat din România, tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont de client gratuit. Crearea unui cont și utilizarea serviciului sunt gratuite. Trimiteți colete prin curierat atunci când doriți și nu solicităm nicio declarație privind numărul de colete pe care le trimiteți.

O comparație a prețurilor între diferite firme de curierat este disponibilă doar pentru utilizatorii autentificați.

 

Înregistrați-vă acum

 

Dacă dețineți un magazin online, atunci consultați integrările dedicate disponibile sau contactați-ne pentru a afla cum să utilizați protocolul API.

Lucrăm cu cei mai buni curieri din România. Cu Ecolet trimiteți scrisori și colete în toată România și colete internaționale la prețuri mici.

Fiecare client înregistrat pe platforma logistică Ecolet are la dispoziție un manager de cont care îl sfătuiește cu privire la cea mai bună opțiune de transport și îl ajută să rezolve orice problemă.

 

Intrări conexe: