adresa destinatarului

Te ajutăm să introduci adresa destinatarului!

Noutate în formularul de comandă, de pe Ecolet.ro! Am implementat funcționalitatea de verificare – dacă adresa destinatarului este introdusă corect.

O eroare accidentală la introducerea adresei va cauza, aproape sigur, o întârziere în livrarea coletului sau chiar pierderea acestuia. Pentru a preveni acest lucru, am introdus facilități pentru utilizatorii platformei de curierat Ecolet.ro. Acum, sistemul testează corectitudinea adresei, ceea ce reduce semnificativ posibilitatea apariției erorilor și a problemelor privind livrarea.

 

Cum funcționează verificarea automată a adresei destinatarului?

Este o soluție simplă și foarte eficientă. Când introduci codul poștal, al destinatarului coletului, sistemul va completa automat rândul cu denumirea străzii. E suficient să introduci numărul clădirii. Nu cunoști codul poștal? Nu mai trebuie să cauți pe internet. Sistemul nostru te va ajuta să găsești codul poștal corect. 

 

Dacă introduci trei caractere ale denumirii străzii, vei vedea o listă de adrese, din care poți alege. După ce dai click pe strada selectată, vei vedea o listă de coduri poștale. Alege-l pe cel potrivit și va apărea automat în formular.

 

adresa destinatarului

 

Această soluție minimizează posibilitatea de a face o greșeală la introducerea adresei destinatarului coletului. Iar o adresă corectă a destinatarului reprezintă fundamentul unei livrări eficiente și rapide.  

 

Loghează-te în contul de client și vezi cum funcționează noua funcție a formularului de comandă. Nu ai încă un cont?

 

Înregistrează-te gratuit acum!

 

Lucrăm constant la dezvoltarea formularului de comandă. Acum, funcția de verificare a adreselor și a sugestiilor automate este activă pentru orașele cu peste 50 de mii de locuitori. Deoarece reprezintă o simplificare concretă, am decis să oferim această funcționalitate, clienților noștri, imediat. Dezvoltăm o bază de adrese și coduri poștale și, în curând, lista de adrese asociate codurilor poștale va fi disponibilă și pentru localitățile mai mici.

 

Cunoaște platforma logistică Ecolet.ro

 

Expedierea online a coletelor, pe Ecolet.ro, este simplă și ieftină. Înregistrează un cont gratuit și verifică prețurile curente pentru serviciile de curierat, pe rute interne și internaționale. Trimite colete cu cei mai buni curieri din România, fără a semna contracte individuale cu transportatorii. Pe un singur cont ai la dispoziție serviciile următoarelor firme de curierat:

 

  • DPD Rumunia
  • FedEx
  • Sameday
  • Cargus
  • Stack Curier
  • Nemo Express

 

Beneficiază de automatele de coletărie Sameday Easybox. Expediază și ridică pachete în rețeaua internațională DPD Pickup.

 

Ai un magazin online pe Woocommerce? Vezi, cât de ușor îl poți conecta cu Ecolet.ro și astfel poți îmbunătăți logistica e-commerce-ului tău. 

 

Nu percepem nicio taxă de înregistrare și menținere a contului. Înregistrarea este gratuită și fără obligații. Ai întotdeauna cele mai bune prețuri – fără declararea numărului de expedieri. Am redus formalitățile la minim: nu expediezi – nu plătești.

 

 Înregistrează un cont gratuit!

 

Servicii suplimentare

 

Dacă dorești să beneficiezi de opțiunea de plată la livrare sau să comanzi returul produselor, bifează căsuța corespunzătoare din formular, iar sistemul nostru va afișa automat serviciile de curierat disponibile și va actualiza prețul serviciului. La Ecolet.ro nu există taxe ascunse. Bifează serviciile suplimentare dorite și alege cea mai bună ofertă din listă. La noi, poți compara mereu prețurile actuale, ale serviciilor de curierat.

 

Relații clienți

Vrei să expediezi un colet non-standard? Nici o problemă! Contactează departamentul de relații clienți, iar consultanții noștri vor găsi, pentru tine, cea mai bună soluție. Vrei să afli mai multe? Completează formularul de contact și te vom contacta cât de curând posibil.