FAN Courier - termeni și condiții

Noutate! FAN Courier s-a alăturat platformei Ecolet!

 

Știm că ați așteptat Fan Curier pe Ecolet. Negocierile au fost lungi și complicate, dar mai ales acum, când ne confruntăm cu timpuri dificile, trebuie să mizăm pe un partener de încredere. Avem plăcerea, să anunțăm că FAN Courier a evaluat la nivel înalt potențialul platformei logistice Ecolet, iar oferta curierului este deja disponibilă companiilor și persoanelor fizice, care au cont de client. Salutăm noua companie cu prețuri promoționale. 

 

Loghează-te și vezi, cât de ieftin poți expedia o scrisoare sau un colet cu FAN Courier!

 

Nu ai cont? Înregistrează-te acum!

 

Ce poți trimite prin FAN Courier?

 

Pentru început, poți expedia scrisori și colete. Scrisorile reprezintă o propunere interesantă, deoarece limita de greutate brută este de până la 3 kilograme, la un preț competitiv al serviciului. Este o oportunitate, pe care nu o poți rata.

 

Un preț bun este și pentru coletele standard, de până la 30 de kilograme. Firma este destul de normativă, când vine vorba de dimensiunile maxime ale pachetului, expediat prin curier. Dacă dorești să trimiți un colet standard, prin FAN Courier, acesta nu trebuie să depășească dimensiunile de 60 x 50 x 30 cm. De menționat, că FAN livrează colete – 100% – pe întreg teritoriul României.

 

La serviciul standard, poți adăuga opțiunea de plată ramburs, la livrare.

 

Loghează-te în contul tău de client și vezi, chiar astăzi, oferta FAN Courier! 

 

FAN Courier – istoric și prezent

Începuturile companiei datează din 1998, când trei antreprenori Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai au decis să înființeze o firmă de transport, care să fie lider pe piața serviciilor de curierat, în România. Denumirea atractivă și ușor de reținut a rezultat din inițialele prenumelor lor. 

Denumirea bună nu e tot. Datorită ideilor bune, implicării și serviciilor de înaltă calitate, obiectivul a fost atins după 8 ani. Compania nu s-a relaxat, ci a continuat dezvoltarea bazei de depozite, concentrându-se pe soluții logistice moderne.

FAN Courier este laureat al multor premii și distincții naționale și internaționale, care confirmă calitatea serviciilor curierului.

Conform informațiilor de pe pagina de internet, astăzi, FAN Courier are o flotă de aproape 4300 de mașini, centre logistice proprii și 140 de sucursale, în România.

În curând, compania intenționează să-și lanseze propria rețea de automate de coletărie. Recent, portalul Profit.ro a informat că proprietarii firmei planifică să construiască un centru comercial, situat în vecinătatea sediului și centrului logistic FAN Courier.

 

Câteva cuvinte despre platforma logistică Ecolet.ro

Ecolet.ro este o platformă online pentru comandarea de servicii de curierat online. Poti trimite colete prin curier, pe întreg teritoriul României și pe rute internaționale. Pentru a utiliza platforma Ecolet, este suficient să-ți creezi un cont de client gratuit. După ce te-ai autentificat în panoul clientului, poți compara cu ușurință prețurile celor mai bune companii de curierat din România și poți trimite colete, fără a fi nevoie să semnezi contracte individuale cu curierii. 

Operarea panoului clientului este intuitivă, totuși, dacă ai nevoie de ajutor sau ai o întrebare, consultanții noștri te vor ajuta cu plăcere, telefonic și online. Datorită cooperării strânse cu FAN Courier Express SRL și alte companii de curierat, de top, oferim prețuri competitive și servicii de înaltă calitate. 

Înregistrarea pe Ecolet.ro este gratuită și nu impune o declarație a numărului de colete expediate, pe lună. Plătești doar pentru serviciile realizate, prețul este clar menționat în comandă și nu există costuri ascunse. Vă invităm la colaborare!

 

Înregistrează-te acum!