Nemo Express – servicii de curierat

Dacă ai firmă, poți trimite colete prin curierul Nemo Express, pe platforma logistica Ecolet.ro. La noi, poți compara ușor și rapid prețurile pentru serviciile de curierat și poți alege cea mai bună ofertă. Este suficient să ai un cont de client. Dacă, încă, nu ai un cont, 

 

Înregistrează-te acum!

Înregistrarea este gratuită și nu solicităm nicio declarație de expediere colete. Nu plătești nimic pentru întreținerea contului. Vezi cum funcționează.

Nemo Express – curier pentru firme

 

Oferta națională Nemo Express

 

În mod standard, curierul Nemo Express livrează coletele în sistem ” de la ușă la ușă”. Compania deservește intreg teritoriul României. Pe platforma logistică Ecolet.ro, prin curierul Nemo, poți expedia:

 

 • Plicuri și colete de curierat
 • Greutatea totală maximă sau de gabarit, a coletului, este de 31,5 kg. 
 • Colete cu greutatea gravimetrică sau volumetrică, până la 31,5 kg
 • Lungime maximă: 300 cm
 • Cirumferința maximă admisă a bazei: 340 cm
 • Greutatea de gabarit se calculează conform formulei lungime x lățime x înălțime în centimetri / 6000
 • Timpul de livrare – de la 1 la 3 zile lucrătoare, calculând începând cu ziua primirii coletului. 

 

Coletul trebuie să fie ambalat în ambalaj nedeteriorat.

 

ATENȚIE: dacă pachetul tău nu îndeplinește condițiile standard de greutate și dimensiune, curierul va aplica mereu o taxă suplimentară.

 

Curierul Nemo Express isi rezervă dreptul de a prelungi termenul de livrare, cu 3 zile lucrătoare, în circumstanțe speciale, precum condiții meteorologice nefavorabile, dezastre naturale sau numărul crescut de comenzi. Dacă va apărea o modificare a termenului de livrare, atunci compania va anunța expeditorul. 

 

Expedieri internaționale Nemo Express

 

Pe Ecolet.ro poți expedia colete, pe rute internaționale, cu o greutate totală de până la 30 kg. 

Dacă vrei mai multe detalii, acceasează pagina: Expedieri internationale

 

Servicii suplimentare, care pot fi comandate pe platforma noastră

 

Dacă la expedierea standard dorești să adaugi servicii suplimentare, o poți face cu ușurință, bifând casetele corespunzătoare, din formularul de comandă, mai exact:

 

 • declarația de valoare – asigurare
 • ramburs
 • deschiderea coletului în prezența curierului
 • retur documente
 • livrare sâmbătă

 

Atenție: dacă dorești să beneficiezi de livrare sâmbătă, ține cont de faptul că Nemo Express acceptă comenzi cu livrare sâmbătă, doar de luni până joi.

Istoricul firmei

Marca Nemo Express a fost înființată în 2002, ca o alternativă la serviciile poștale oficiale. Cunoștințele și experiența fondatorilor, combinate cu o ofertă construită realist, au contribuit la dezvoltarea rapidă a companiei. NemoExpress a dezvoltat repede o rețea națională de aprovizionare, acoperind 100% din teritoriul României. Compania se concentrează pe infrastructura modernă și flota de transport, pe care le îmbunătățește constant.

 

Beneficiază de avantajele platformei logistice Ecolet.ro

 

Dacă ai un cont de client, la noi, atunci nu trebuie să semnezi un contract separat cu Nemo Express. Este suficient un singur contract cu Ecolet.ro, pentru a beneficia de serviciile standard și cele suplimentare și pentru a compara prețurile actuale, respective.

 

Ține minte, pe Ecolet.ro vezi prețul final. Nu aplicăm taxe suplimentare. Când ești autentificat în contul tău, dă click pe pictograma operatorului de transport, selectat și verifică informațiile detaliate, despre preț. Veți găsi, de asemenea, un memento al dimensiunilor și greutății maxime, ale coletului standard.

 

Înregistrează-te acum!

 

Intrări conexe: