Descoperă potențialul aplicației Ecolet România pentru magazinul tău Shopify

Sunteți un comerciant Shopify care caută o modalitate eficientă de a vă gestiona comenzile și de a le expedia către clienți? Nu căutați mai departe, noua aplicație pentru Shopify conectează magazinele Shopify cu platforma ecolet.ro. Cu această nouă aplicație puteți importa cu ușurință comenzi în masă și puteți furniza informații de expediere clienților – eficientizând întregul proces.
Pentru a începe cu această aplicație, va trebui mai întâi să aveți un cont pe ecolet.ro. După ce v-ați înregistrat și v-ați logat, puteți urma acești pași simpli pentru a instala și utiliza aplicația:

Pasul 1: Instalați aplicația

Accesați pagina aplicației “Ecolet România” de pe Shopify App Store sau urmați linkul >> aici<<< și faceți clic pe butonul “Install”. Urmați instrucțiunile pentru a instala aplicația în magazinul dumneavoastră Shopify.

Pasul 2: Acordarea accesului

În continuare, va trebui să permiteți aplicației să aibă acces la informațiile despre clienți și magazin. După aceea, veți fi redirecționat către contul dvs. Ecolet, unde o nouă sursă va fi vizibilă dacă instalarea a avut succes. Dacă aveți mai multe magazine conectate la ecolet.ro, puteți schimba numele integrării pentru a le distinge între ele.

Ecolet România App pentru Shopify

De asemenea, veți putea alege dintre două casete de selectare. Prima opțiune creează o notă a AWB (Air Waybill) în comanda din cadrul magazinului clientului. A doua opțiune schimbă statusul în “Fulfilled” (îndeplinit) în magazinul dvs. și adaugă un link de urmărire a comenzii.

Dacă nu ați modificat setările implicite pentru notificările prin e-mail, clienții dvs. vor primi un e-mail de la magazinul dvs. cu numărul AWB (dacă selectați doar opțiunea 1) și link-ul de urmărire (dacă selectați opțiunea 2).

opțiunea 1 – numărul AWB


opțiunea 2 – linkul de urmărire

Pasul 3: Importați comenzile dvs.

Cu aplicația instalată puteți acum să vă importați comenzile în contul dumneavoastră Ecolet. Acest lucru se poate face în masă – astfel încât nu trebuie să introduceți manual fiecare comandă – economisind timp și reducând riscul de erori.

Atenție: Doar comenzile cu statusul “Neîmplinit” vor fi importate în contul dumneavoastră Ecolet.

Pasul 4: Furnizați informații de expediere clienților dvs.

După ce ați importat comenzile, puteți utiliza aplicația pentru a furniza informații de expediere clienților dvs. Acestea includ numere AWB și linkuri de urmărire. Ținându-vă clienții informați cu privire la comenzile lor, le creșteți satisfacția și încrederea în brandul dvs. Doar comenzile cu statusul Neîmplinit vor fi importate pentru expediere în contul dvs. Ecolet.

*Vă rugăm să rețineți că includerea numerelor de telefon și a adreselor de e-mail pe pagina de checkout este obligatorie, conform cerințelor curieratului.*

Pentru a asigura un proces de comandă fără probleme și pentru a îndeplini cerințele esențiale ale curierilor, este crucial să activați numerele de telefon și adresele de email pe pagina de finalizare a comenzii. Urmați acești pași simpli, prezentati în captura de ecran de mai jos, pentru a activa această caracteristică vitală. Puteți accesa meniul de setări din panoul de administrare al magazinului Shopify în fila “Checkout” (Finalizare comandă).

În general, aplicația de la ecolet.ro este concepută exclusiv pentru comercianții Shopify, iar acest instrument simplifică și optimizează procesul de comandă, oferind în același timp acces la serviciile noastre de curierat multi-curier. Creșteți nivelul serviciilor dvs. și construiți relații bazate pe încredere. Sunteți gata să experimentați schimbarea? Înscrieți-vă pe ecolet.ro și automatizați-vă astăzi magazinul Shopify.