returnare a documentelor

În ce constă serviciul de returnare a documentelor?

Serviciul suplimentar de returnare documente este, alături de ramburs, cel mai frecvent selectat de utilizatorii platformei logistice Ecolet.ro Vrei să știi cât costă acest serviciu si cum poate fi comandat? Citește în continuare. 

Ce este returnarea documentelor?

 

Trimiți marfă prin curier, cu factură și dorești să primești înapoi o copie semnată a facturii? Sau poate pur și simplu trimiți documente și ai nevoie de o confirmare? Comandă serviciul suplimentar “returnare documente”.

Curierul va livra marfa numai dacă destinatarul va semna documentele necesare, în prezența curierului. Dacă refuză, nu va primi coletul.

Documentele de retur sunt livrate expeditorului coletului, în termen de aproximativ 7 zile.

 

Cum comand?

 

Dacă ești utilizator înregistrat al platformei logistice Ecolet.ro, loghează-te și accesează secțiunea „Servicii suplimentare”, din formularul de comandă. Bifează caseta de selectare a serviciului.  

Nu toți curierii, disponibili pe platforma Ecolet.ro, furnizează serviciul de returnare a documentelor. Îl puteți comanda la companiile de curierat:

 

  • DPD Classic Loco
  • Cargus Standard
  • Nemo Express Standard

 

Dacă serviciul de returnare a documentelor nu este disponibil la curierul respectiv, selectarea acestei opțiuni, în formular, nu este posibilă.

Cât costă serviciul?

 

Serviciul de returnare a documentelor se plătește suplimentar. DPD și Cargus percep o taxă de 12,50 lei net (14,88 cu TVA). Este mai ieftin la Nemo Express, unde prețul coletului crește, cu doar 7,50 lei net (8,93 cu TVA).

 

Retur documente și ramburs – e același lucru?

Nu, acestea sunt două servicii diferite și dacă dorești să beneficiezi de ambele, bifează-le corespunzător, în formularul de comandă.

Formularul este simplu și intuitiv, totuși dacă ai dubii, contactează consultantul individual al clientului. Dacă ai cont pe platforma Ecolet.ro, poți oricând să obții ajutor din partea consultantului. 

 

Înregistrează un cont pe Ecolet.ro și expediază ieftin colete prin curierat. 

Dacă încă nu ai cont pe Ecolet.ro, este un moment bun, să te înregistrezi acum. Înregistrarea unui client nou și menținerea contului sunt gratuite. Plătești doar pentru expedierea coletului. Nu există condiții prealabile – nu solicităm o declarație de cantitate.

Primești întotdeauna prețuri mai bune, decât direct la curier.

Compară mereu prețurile actuale și complete ale serviciilor.

Dacă ai un magazin online, bazat pe Woocommerce, vezi cum îl poți integra cu Ecolet.ro. 

 

Înregistrează un cont acum!

 

Și vezi, cât poți câștiga.