automatele de colete

De ce sunt automatele de colete viitorul ecommerce?

 

Se poate spune deja că automatele cu colete au revoluționat comerțul electronic? Dacă da, este o revoluție tăcută, dar eficientă.

Potrivit celui mai recent text  finance.yahoo.com, publicat pe 19 septembrie, 2022, piața globală de vending de colete va crește cu o rată medie anuală de 9,4% până în 2030. Ce face ca aparatele de vending de colete să fie atât de populare?

 

Distribuitoarele automate de colete echivalează ceea ce este important pentru consumatorul de astăzi – preț scăzut, confort și ecologie.

Creșterea industriei de comerț electronic a fost posibilă datorită serviciilor de curierat rapid. Deși mai scumpe decât poșta, acestea garantau o livrare rapidă și sigură a bunurilor achiziționate. Livrarea prin curierat este mai scumpă decât cea prin poștă, dar este rapidă și fiabilă.

În timp, a devenit evident că serviciul de curierat are și dezavantaje – pentru a vă ridica coletul, trebuie să așteptați curierul. Iar curierul sosește întotdeauna în cel mai prost moment posibil. Automatele cu colete rezolvă această problemă. Pe platforma logistică Ecolet, selectați de pe o hartă automatul de unde puteți să vă ridicați cel mai convenabil coletul. O faci rapid și ușor, atunci când ai timp și voință.

În plus, prețurile în creștere ale combustibilului au făcut ca livrarea de colete cu ajutorul automatului să fie nu numai convenabilă, ci și mai ieftină decât cea prin curierat din ușă în ușă. Acest lucru este important pentru clienții care apreciază soluțiile ecologice – acum, în loc să se deplaseze la fiecare destinatar în parte, curierul livrează coletele la mașină în vrac. Acest lucru înseamnă mai puțin combustibil utilizat, mai puține ambuteiaje și mai puține emisii de CO2.

Automatele de colete disponibile pe platforma logistică Ecolet

Ecolet este o platformă modernă pentru eficientizarea logisticii comerțului electronic. Doar înregistrarea gratuită vă oferă un instrument excelent pentru a compara prețurile celor mai buni curieri din România. În loc să publicăm liste de prețuri fără sens, pe Ecolet vă prezentăm prețuri complete și actualizate pentru expedierile interne și internaționale într-o anumită zi. Tot ceea ce trebuie să faceți este să introduceți adresa expeditorului și a destinatarului, să introduceți greutatea și dimensiunile coletului, iar sistemul nostru va calcula și va afișa automat prețurile diferitelor firme de curierat. Alegeți cea mai bună ofertă pentru dumneavoastră.

Acest lucru este valabil și pentru automatele de colete. Comandă-ți transportul la automat pentru astăzi

  • Sameday
  • DPD
  • Cargus

Puteți găsi cu ușurință automatul pe hartă, care este disponibilă pentru utilizatorii logați pe platforma Ecolet.

Nu aveți cont pe Ecolet? Înregistrează-te acum și verifică-l fără nicio obligație.

La Ecolet, plătiți doar pentru serviciile pe care le comandați. Reînregistrarea și întreținerea contului sunt gratuite. Nu vă solicităm să declarați numărul de expedieri.

Rețeaua de distribuție automată de colete Sameday Easybox

Easybox este liderul distribuitorilor de colete din România. Compania raportează că are peste 3.200 de aparate de vending instalate în România. Aparatele de vending Easybox oferă trei variante de dimensiuni ale cutiilor:

  • mare: 445 x 390 x 470 mm
  • Mediu: 445 x 200 x 470 mm
  • mic: 445 x 100 x 470 mm

Aflați mai multe despre gama Sameday Easybox.

Automatele DPD

DPD este unul dintre liderii internaționali în domeniul serviciilor de livrare “last mile”. Compania operează aparate amplasate în centrele comerciale din București și din alte orașe mari. Compania de curierat a observat popularitatea tot mai mare a automatelor de autoservire a coletelor și investește sistematic în extinderea rețelei și în noi puncte.

Greutatea maximă a unui colet în automat este de 20 kg brut, iar dimensiunile maxime sunt de 60 x 35 x 37 cm.

Aflați mai multe informații despre aparatele de vending DPD.

Cargus intră pe piața aparatelor cu colete

Compania de curierat Cargus investește în mod constant în dezvoltare. Compania a deschis recent 9 noi depozite logistice. Cargus investește, de asemenea, în dezvoltarea unei rețele de puncte Ship & Go. În acest an a avut loc lansarea mașinilor APM, o versiune a automatului Cargus.

Veți găsi locația punctelor Ship & Go și a automatelor self-service Cargus pe o hartă interactivă, disponibilă pentru utilizatorii logați pe platforma Ecolet.

Economisiți pe plan logistic în comerțului electronic cu integrarea Ecolet!

Consultați opțiunile de integrare a magazinului dvs. online cu platforma logistică Ecolet. Simplificați-vă logistica și oferiți clienților dvs. mai multe opțiuni de livrare cu un singur contract și reguli simple de colaborare. Detaliile pot fi găsite în secțiunea “Integrări

Legătură la text yahoo.finance.com

Intrări conexe:

Firme de curierat disponibile pe Ecolet.ro