date importante pentru e-commerce

Date importante în e-commerce în T4 2022

 

 

Trimestrul al patrulea și în special lunile noiembrie și decembrie sunt luni deosebit de importante pentru comerț, inclusiv pentru e-commerce. În 2022, Black Friday cade pe 25 noiembrie, dar, în practică, perioada de promoții și reduceri începe mult mai devreme. Luna decembrie este perioada de vârf pentru cumpărăturile de cadouri înainte de Crăciun. Dacă plănuiți schimbări în magazinul dvs., acum este ultimul moment. În mod normal, oferim toate, cele mai bune, companii de curierat într-un singur loc.  Dacă nu aveți deja un cont pe platforma logistică Ecolet, atunci 

 

înregistrați-vă acum!

 

 Black Friday România 2022 – 25 noiembrie

 

Această zi specială de sold-out provine din SUA și este vineri după Ziua Recunoștinței, care cade în a patra zi de joi din noiembrie. În 2022, aceasta va avea loc la 25 noiembrie. În mod tradițional, era o zi în care se vindeau toate produsele din magazinele tradiționale și se făcea loc pentru noile livrări din decembrie. În zilele noastre, Black Friday a fost dominat de internet și, practic, nimeni nu mai așteaptă până pe 25 noiembrie pentru a face reduceri. Ofertele speciale încep mai devreme, multe magazine online din România lansând oficial promoții încă de vineri, 11 noiembrie.

 

Cyber Monday 2022 – 28 noiembrie

 

Din punct de vedere istoric, este o continuare a Black Friday pe internet. Acum este mai mult un slogan de marketing. Internetul nu așteaptă cu oferte speciale până la Cyber Monday. Cu toate acestea, în mintea clienților această zi încă există și dacă doriți să pregătiți o ofertă specială, folosiți această dată pentru a anunța promoția.

 

Zi de livrare gratuită 2022 – 14 decembrie

Acesta a fost organizat pentru prima dată de un site american care oferea coduri de reducere în 2008. De atunci, multe țări și-au organizat propriile campanii similare, oferind livrare gratuită la începutul lunii decembrie într-un magazin online.

Aceasta este o idee destul de controversată și ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă vă puteți permite să participați. Dacă doriți să profitați de o zi cu livrare gratuită pentru a vă promova magazinul online, vă sfătuim să calculați bine dacă acest lucru va fi profitabil pentru dumneavoastră.

Trebuie neapărat să faceți o superofertă la transport pentru acea zi. În panoul de clienți Ecolet veți compara instantaneu prețurile celor mai buni curieri din România. Acest serviciu este disponibil numai pentru utilizatorii înregistrați.

 

Creați un cont gratuit acum.

 

 Crăciun – 25 – 26 decembrie

 

Crăciunul este perioada tradițională a cadourilor și, prin urmare, a crescut traficul în magazinele tradiționale și de e-commerce.  Este o perioadă în care curierii sunt foarte ocupați. În perioada premergătoare Crăciunului, chiar și cele mai mari companii de curierat își suspendă condițiile standard de livrare din cauza posibilelor întârzieri. Acesta este un moment deosebit de important pentru a dispune de o gamă de opțiuni de livrare la preț redus pentru magazinul dvs. online, pe lângă serviciile tradiționale de livrare prin curierat, inclusiv puncte de colectare a coletelor.

 

Știați că puteți organiza o acțiune de transport pe platforma logistică Ecolet?  Dacă, de exemplu, aveți de trimis un număr mai mare de pachete de cadouri corporative la mai multe adrese, utilizați funcția de import al listei de adrese și pregătiți rapid etichetele de expediere.

Plasați o comandă și așteptați cu calm curierul.

 

Doriți să aflați mai multe? Cereți detalii despre campania de mailing prin intermediul formularului de contact.

Vom pregăti o ofertă specială pentru dumneavoastră.

 

De ce Ecolet?

 

Dacă citiți aceste rânduri, atunci cu siguranță logistica e-commerce este importantă pentru dumneavoastră. Misiunea Ecolet este de a oferi soluții optime de transport pentru întreprinderile tradiționale, comerțul electronic și clienții individuali. Datorită volumului nostru mare de expedieri lunare, am negociat prețuri speciale cu curierii, mult mai mici decât cele practicate direct cu firmele de curierat.

Serviciul nostru este ieftin, rapid și sigur. Oferim numeroase facilități pentru întreprinderi, inclusiv integrarea cu sistemele populare de comerț electronic.

 

Înregistrarea la acest serviciu este gratuită. Nu percepem taxe pentru întreținerea contului și nu solicităm o declarație a numărului de expedieri, astfel încât să puteți folosi cei mai buni curieri din România.

 

Aflați mai multe: